A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Köki 300*300
 • KÉSÕ BÁNAT

  Perfect Look 640*480

  A nagyfõnök január 4-én adja át a franchise-t Shahid Khan illinois-i üzletembernek, de még a tranzakció elõtt felidézett néhány fontos eseményt a saját idõszakából. Weaver szép szavakkal dicsérte Tom Coughlint, a Giants jelenlegi mesterét. „Nézzék meg az elsõ nyolc évünket Tom Coughlinnal! Ez volt a legsikeresebb idõszakunk, de nem minden csináltunk jól, és sokat tanultam tõle” – mondta a tulajdonos.

  „Ha valamint változtathatnék, akkor sose küldtem volna el Coughlint. Meg kellett volna próbálnom visszahozni õt edzõnek. Sokat gondolkoztam ezen, de szerintem Tom nem szerette volna, ha visszalép egy szintet. A büszkesége ezt nem engedte volna” – magyarázta Weaver.

  Nem meglepõ, hogy a 76 éves tulajdonos így érez. Coughlin a bõvítés éveinek egyik legsikeresebb edzõje volt, aki 68-60-as mérleget jegyzett a Jaguars trénereként. Emellett kétszer is AFC-döntõbe vezette a gárdát, elõször rögtön a franchise második évében. Coughlin azt a sikert is magáénak tudhatja, hogy õ az NFL történetében az egyetlen mester, aki egy új franchise elsõ öt évében négyszer is playoffba vitte együttesét.

  „Annak idején három név volt a listámon. Mike Shanahan, Tony Dungy és Tom. Azért õt választottam, mert úgy éreztem, õ egy autokrata jellem, és mivel nekem nem volt tapasztalatom ebben a bizniszben, kellett valaki, aki köré lehetett építkezni” – mondta Weaver.

  „Sok mindenre büszke vagyok, amiket elértünk, de csalódott is vagyok, mivel úgy vélem, ebben a ligában 18 éven belül lehet Super Bowlt nyerni, ám nekünk nem sikerült” – fejezte be a leköszönõ tulajdonos.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások