A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Roche 970*250
Heszperidák 300*300

VISSZAUTASÍTOTT VÁDAK

Acapella 640×480

A Jets védõjérõl Brandon Marshall, a Dolphins elkapója úgy nyilatkozott, gyakori, hogy csak azért nem fújnak Revis ellen pass interference-t vagy fogást, mert túlzottan tisztelik õt a bírók.

„Nevezzük akár Jordan-szabálynak (Michael Jordan után) vagy Kobe Bryant-szabálynak, tudjuk, hogy mindkét fél szabálytalankodik. Amit Brandon Marshall csinál az útvonalán, az az ellökés, amire én nem reagálok automatikusan visszahúzással. De tudom, mit várhatok tõle egy meccsen” – érvelt Revis.

A New York-iak cornere úgy érzi, Marshallnak kellene lennie az utolsó játékosnak, aki panaszkodik a bírókra.

„Igen, azt gondolom, Brandon messze a legfizikálisabb elkapó a ligában. Ahogy mondtam is korábban, nagy meccseink vannak egymás ellen, és ez nagyszerû dolog. Mikor évekkel ezelõtt találkoztunk, amikor még Denverben játszott, már akkor is komplett elkapó volt. Mindenféle labdát képes megszerezni, és bármilyen útvonalat meg tud futni. Állandóan fizikálisan játszik” – tette hozzá Revis.

Rex Ryan, a védõ edzõje sem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá a témához. „Csak arról van szó, hogy megpróbálja befolyásolni a bírókat. Ugyan már! Brandon egy remek srác és egy kiváló receiver. Ha valamit mondanom kellene róla, akkor az a fizikális jelzõ lenne. De hogy Revis ellökné õt, nos, ezt nem hiszem” – vallott a Jets vezetõedzõje.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások