A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Roche 970*250
 • Stihl 300*300
 • MARAD A KARMESTER

  Becmol 640×480

  Ugyanakkor Phoenixben úgy vannak vele, hogy nem szeretnének gyorsan túladni a játékoson, még kívánnak számára lehetõséget biztosítani. Pedig éppenséggel anyagi megfontolásból is elgondolkodtató volna Kolb elküldése, hiszen ha márciusban is a sivatagi gárda rosterén lesz a Philly egykori irányítója, úgy 7 millió zöldhasú üti a markát.

  Kolb jövõjével kapcsolatosan akkor merültek fel az elsõ kételyek, amikor az Arizona 1-6-os mérleggel nyitotta az idei szezont, ráadásul ezt követõen az irányítót egy lábsérülés, majd egy agyrázkódás hat találkozó erejéig az oldalvonal mellett tartott. Ugyancsak nem kedvezett Kolbnak, hogy a helyettese, John Skelton irányításával a csapat magához tért, és a fiatal játékos vezérletével 5-2-es mutatót épített az alakulat.

  Ugyanakkor az NFL Network információ arról szólnak, hogy a Cards keresi annak a lehetõségét, miként tudna megfelelõ módon megválni a következõ idény végén Kolbtól. 2013-ban ugyanis a 2012-es 1 millió helyett 9 millió volna a játékos fizetése, amely összeget jelenleg nehéz elképzelni, hogy képes volna megszolgálni a félig máris kegyvesztetté vált karmester. 2013-ra ráadásul 2 milliós roster bónusz is növelné a Cards kiadásait, amely szintén az elbocsátás irányába mutat.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások