A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Gancia 970*250
 • Gancia 300*300
 • ITT A REKORD!

  Henkel 640*480

  Már régóta sejtettük, hogy idén bekövetkezik az, amire nagyon régóta vártunk, és nem is kellett csalatkoznunk. Dan Marino 1984-ben 5 084 passzolt yarddal írta be magát a történelemkönyvekbe, amit most a Saints nagyszerû irányítója, Drew Brees döntött meg – egyelõre három yarddal. Ugyanakkor ne feledkezzünk meg arról, hogy Breesnek még egy meccse van további yardok gyûjtésére, és Tom Brady is minden bizonnyal túlszárnyalja Marino statisztikáját az alapszakasz utolsó játékhetében.

  Ami a Falcons Superdome-beli fellépését illeti, nagyon egyoldalúra sikeredett a csoportbeli riválisok randevúja. Az atlantai alakulat újfent bebizonyította, hogy a legjobbak ellen idén valahogy nem képes felvenni a kesztyût. A tavaly még az NFC legjobbjának bizonyuló egylet 2010-ben gyõzni tudott New Orleansban, míg idén oda-vissza kikapott a Szentektõl. A 29 pontos vereség pedig azt mutatja, nem is érdemtelenül.

  Különösen érdekes, hogy a szerzett yardok tekintetében hat yarddal a vendégek végeztek jobban, és Matt Ryan majdnem hatvan egységgel múlta felül Saintses kollégáját a passzolt yardokban. Ugyanakkor a vendégek futójátéka nem mûködött, míg hazai oldalon többen is képesek voltak húzni a szekeret a földön is. A New Orleans védelme is pontokat tett a táblára a találkozón, hiszen Julio Jones fumble-jét követõen a hazai safety, Malcolm Jenkins 30 yardot nyargalt a labdával a touchdownért.

  Gyõzelmével a Saints bebiztosította magának az NFC Dél elsõ helyét, és várhatóan – a 49ers utolsó fordulós gyõzelmével kalkulálva – a konferencia harmadik helyérõl vág bele a rájátszásba. A Falcons ugyancsak playoffba jutott, de Matt Ryanék csak wild card-ágon várhatják a folytatást.

  New Orleans Saints – Atlanta Falcons 45-16 (7-10, 14-0, 10-3, 14-3)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások