A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Tesa 970*250
 • Roche 300*300
 • KIESETT A BEARS

  Vajdapapír 640*480

  Nagy meglepetés persze nem történt, a sérülések sújtotta Bearst gyakorlatilag mindenki leírta már a meccs elõtt, hiszen legyen bármilyen lyukas is a Packers védelme, Jay Cutler, Matt Forté, Johnny Knox hiányát valószínûleg egyetlen gárda sem tudta volna elviselni. Különösen nem egy olyan támadóegységgel rendelkezõ egylet ellen, mint a Sajtfejûek.

  Az elsõ félidõ ezzel együtt döcögõsre sikeredett, hiszen a nyitó drive-tól eltekintve csak szenvedtek a hazaiak, míg a Szeles Város képviselõi – legalább is yardokban mérve – kontrollálni tudták a történéseket. Mindez azonban csak arra volt elég, hogy a Bears nem került az elsõ 30 perc során nagy hátrányba, hiszen a yardokat nem volt képes pontokra váltani a vendégcsapat.

  A fordulást követõen viszont beindult a Packers gõzhengere, és Aaron Rodgers darabjaira szedte a Bears védelmét. A hazai irányító a meccsen összesen öt touchdownpasszt osztott ki, és hibátlan játékkal üzent hadat a leendõ ellenfeleknek. Ugyancsak a Green Bay dicséretére szóljon, hogy a hazai gárda a találkozón nem adta el a labdát, emellett egyetlen büntetést sem szedett össze.

  Vendégoldalon Josh McCown irányító és Kahlil Bell futó kellemes meglepetést okoztak érett játékukkal, de mindez csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

  Megdöbbentõ volt az összecsapás végén a statisztika, amely szerint az immáron 14-1-gyel álló Packers az idei 15 meccsen több yardot engedett az ellenfeleinek, mint amennyit õk szereztek.

  A hazai gyõzelemmel az is biztossá vált, hogy aki az NFC-bõl idén Super Bowlba akar jutni, annak a Lambeau Fielden kell legyõznie a bajnoki címvédõt.

  Green Bay Packers – Chicago Bears 35-21 (7-0, 7-3, 14-7, 7-11)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások