A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Linea 970*250
 • EfEf 300*300
 • SANCHEZ JÖVÕJE

  Oriol 640*480

  Egyes források úgy tudják, hogy a klubnál egyre többen felismerni vélik, hogy a harmadéves karmester esetleg nem lesz képes ellátni azokat a feladatokat, amelyek az irányító poszttal járnának. Olyan információk is lábra kaptak már, amelyek alapján Sanchez akár hamarosan ki is eshet a pikszisbõl New Yorkban.

  Bár Rex Ryan vezetõedzõ nemrégiben mindenkit biztosított arról, hogy amíg õ a Jets trénere, a játékos helye egyértelmû a csapatban, de a mester már annyi mindent garantált a múltban is, hogy az õ szavai nem jelentenek annyit, mint jelentenének más edzõk esetében. Ezzel együtt még ne gondoljuk, hogy a Jetsnél a következõ hetekben kitalálnak valamit, egyelõre sokkal inkább csak az opciók csendes felmérése zajlik, és még távolról sincs arról szó, hogy eljött volna a változás ideje.

  Nyilvánvalóan nem kedvez Sancheznek a szerzõdése 2012-es évre szóló passzusa sem, hiszen az irányító 8,5 milliót kaszálna jövõre. Ez ugyan csak fele annyi, mint egy elit irányító jövedelme, de a játékos teljesítménye egyelõre sokkal messzebb van a legjobbaktól.

  Rövid távon legyen bármi is Sanchezzel, a hosszú távú kérdések leginkább csak 2013 utánra vonatkoznak, akkor jár le ugyanis a játékos újoncszerzõdése. Ugyanakkor Ryan ígérete is ekkor válhat be. Hiszen ha a Jets jövõre sem kerülne be Sanchezzel a playoffba, úgy akárcsak az irányító, úgy a vezetõedzõ New York-i karrierje is véget érhet addigra.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások