A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Linea 970*250
 • Lufi 300*300
 • NAMATH KRITIKÁJA

  Heszperidák 640*480

  Bár a tréner nem az a fajta ember, aki szó nélkül hagyja a kritikákat, de õ is tudja, Broadway Joe a Zöldek eddigi egyetlen Super Bowl-gyõzelmének letéteményese, így amíg a jelenkori Jets nem nyer újabb trófeát, addig Joe Namath lesz maga a Jets. A hajdani klasszis ezúttal a vezetõedzõt szúrta ki magának prédául, ahogy azt tette már többször is ebben a szezonban.

  „Nehéz már hinnem neki. Olyan, mintha a Jets összes játékosa a liga legjobb játékosa lenne. Jó látni, hogy õ egyfolytában vállon veregeti a srácokat, de én már nem tudok hinni neki. Amikor valaki állandóan azt hajtogatja, hogy ’ha õszinte akarok lenni” vagy ’az igazat megvallva’, akkor már magam sem tudom, mi is akar ez lenni” – érvelt Namath.

  A legenda úgy véli, Ryan nagyon messzire ment azon az úton, hogy jó kapcsolatokat ápoljon a játékosaival. Az ilyenek miatt történhetnek olyan dolgok, mint amiért a touchdownelkapását követõen Santonio Holmes is 15 yardos büntetést szedett össze a Philly ellen.

  „Én azt értem, hogy azt akarja, a srácok a vezért tiszteljék benne, de az nem mindegy, hogy a vezér miként gyõzi meg a játékosait minderrõl. A legnagyobb edzõk sosem voltak olyanok, akiket mindenki szeretett egy csapaton belül. Rex Ryan pedig ilyen, õ mindenkinek a barátja. Tom Coughlin is borzasztóan jó edzõ, de nem hinném, hogy mindenki szereti õt. Ugyanez a helyzet Bill Parcellsszal”- mondta Namath.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások