A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • Perfect Look 970*250
 • Praktiker 300*300
 • AMERIKA CSAPATA

  Alcor 640×480

  Az Amerika Csapata megtisztelõ címet az NFL Filmsnek köszönhetõen több mint három évtizeden át birtokolta a texasi klub. A legendás narrátor, John Facenda még 1978-ban beszélt az egyik adásban a Cowboysról, akik olyan gyakran kerültek a tévé képernyõjére, hogy a közvélemény pontosan olyan jól ismerte a gárda tagjait, mint az elnököt vagy a filmcsillagokat. Itt hangzott el: „Õk a Dallas Cowboys, Amerika Csapata.”

  De mindez már a múlt. A Public Policy Polling legfrissebb felmérése szerint ugyanis Amerika kedvenc együttese a Green Bay Packers. A megkérdezettek 22 százaléka mondta azt, hogy a Sajtfejûek szurkolója, akik magasan megelõzték a 11 százalékot begyûjtõ Cowboyst és három, nyolc százalékot szerzõ alakulatot, a Bearst, a Giantst és a Steelerst.  A felmérésben azt is megkérdezték, hogy melyik csapatot kedvelik az emberek a legkevésbé, és itt a Cowboys végzett az élen 22 százalékkal.

  És mindez hogyan alakult? Nyilván közrejátszott a dallasiak eredményében Tony Romo korábbi kapcsolata Jessica Simpsonnal, az ellenszenvet növelhette Jimmy Johnson „Mi van a Cowboysszal?” szlogenje, de elképzelhetõ, hogy a szurkolók nagy része nem kedveli Jerry Jones tulajdonost sem.

  Ugyanakkor a Packers egy kisvárosi csapat, közismerten toleráns szurkolókkal, komoly történelemmel és hagyományokkal. A stadionjuk a futball Mekkája, és biztosan nem rombolja a hírnevüket, hogy éppen õk az uralkodó bajnokok. A Green Bayen szinte nincs semmi utálnivaló, ha az ember történetesen éppen nem Bears-szurkoló.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások