A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Polacsek 970*250
Perfect look 300*300

A JÁTÉKOSOK VÉDELMÉBEN

Acapella 640×480

Kedden a liga hivatalosan bejelentette, hogy a közeli jövõben minden csapat részére tájékoztatót küld, amelyben a fenti szabálymódosításról adnak felvilágosítást a kluboknak. Ez minden kétséget kizáróan leírja azt a protokollt, amelyet mostantól követni kell a fejsérülések gyanúja esetén. Az érintett személyeket a liga fizeti majd, és hamarosan minden arénában megkezdik majd a mûködésüket. Várhatóan a press-boxokban foglalnak helyet, és a találkozó folyamán rendre ellenõrzik a gyanús sérüléseket, valamint állandóan egyeztetnek az egészségügyi személyzettel.

Mint ismeretes, a szabálymódosítás annak köszönhetõ, hogy nemrégiben Colt McCoy, a Browns ifjú irányítója a Steelers elleni ütközetben agyrázkódást szenvedett, de két play elteltével visszatért a játékba. Ugyan Mike Holmgren, a clevelandiek elnöke úgy nyilatkozott, hogy a karmester nem mutatta az agyrázkódás tüneteit, de azt számon kérik a Browns vezetõit, hogy miért nem vetették tüzetesebb vizsgálat alá az óriási ütést követõen a játékost. McCoy egyébként olyan komoly egészségi panaszokkal küzd, hogy a december 8-i meccs óta nem tudott visszatérni az edzésekre.

A liga arról is rendelkezik, hogy a egyfajta telefonos összeköttetés lesz kerül majd kialakításra a liga által kijelölt szakemberek és a csapatok orvosai között. Ezen a csatornán kizárólag egészségi panaszok megvitatása lesz lehetséges, és semmilyen más információ ezen a vonalon nem lesz közölhetõ.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások