A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Perfect look 300*300
 • ELVERTÉK A KOHÁSZOKAT

  Újház 640*480

  Sokáig kérdéses volt, hogy Ben Roethlisberger sérült bokájával kezdeni fog-e a vendégeknél, de Big Ben bebizonyította, hogy kemény fickó. Igaz, utólag már nem biztos, hogy mindez örömmel tölti el, hiszen négy labdaeladása (három interception, egy fumble) is döntõ szerepet játszott abban, hogy a Niners 20-3-as vereséget mért a Kohászokra. A turnoverek erõsen elhomályosítják az irányító 330 passzolt yardját, amely statisztikából a vendégek nem tudtak profitálni a Candlestick Parkban.

  Ahogy a Pittsburgh, úgy a bírók sem voltak a helyzet magaslatán, akiknek több ítélete is borzolta a kedélyeket. Legnagyobb hibájukként azt rótták fel, hogy egy alkalommal sportszerûtlen viselkedéssel sújtották a vendégeket, és az ajándéknak köszönhetõen a San Fran szerzett touchdownt.

  Ugyanakkor nem lehet elmenni a Niners védelmének fantasztikus teljesítménye felett sem, akik gyakorlatilag lenullázták a Steelers támadóegységét. Jól mutatja a hazai védõegység munkáját az, hogy támadóik mintegy 100 yarddal ugyan kevesebbet szereztek, mint a vendégek, akik ezzel együtt sem tudtak egyetlen mezõnygólnál többet kihozni az összecsapásból.

  Gyõzelmével a Niners továbbra is tartja az NFC második helyét, amely pozíció a két relatíve könnyû hátralévõ meccs miatt megõrizhetõnek tûnik számukra. Ugyanakkor a Steelers óriási esélyt puskázott el arra, hogy átvegye az ugyancsak Kaliforniában vesztõ Ravenstõl az AFC Észak elsõ helyét, és így továbbra is csak a wild card-helyre jók a kilátásaik.

  San Francisco 49ers – Pittsburgh Steelers 20-3 (3-0, 3-0, 7-3, 7-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások