A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Stihl 970*250
 • Becmol 300×300
 • ODA A VERETLENSÉG

  Becmol 640×480

  Ezt tapasztalta meg vasárnap délután Kansasben a veretlen Green Bay együttese, akiknek sokan pályára lépés nélkül is odaadták volna a sikert. Azonban a szeles idõjárás, az edzõváltás után lévõ hazai gárda, a Packers egyes tagjain látható motiválatlanság, valamint a vendégek gyenge védõ- és támadófala oda vezetett, hogy egy év után ismét megérezték a vereség ízét a Sajtfejûek.

  Bár a találkozó elején lehetett érezni, hogy a Packersnél csikorog a gépezet. A támadóegység Greg Jennings hiányában kissé impotensnek tûnt, Jermichael Finley menetrendszerûen ejtette el a hajszálpontos átadásokat, talán csak az újonc Randall Cobb és a futó Ryan Grant volt az, akik tányleg fejben is a pályán voltak. A Chiefs passzsiettetés Tamba Hali révén igencsak jó napot fogott ki, és a sérülések sújtotta Packers-támadófal sokszor darabjaira hullott.

  A Green Bay a labda másik oldalán sem jeleskedett. Kyle Orton elsõ kansasi kezdése során kitûnõ formát mutatott, és sok okos rövid, játékkal rojtozta a vendégvédõk idegeit. A wisconsini védõsor ezúttal nem bizonyult turnover-gyárnak, és ugyan egy fumble-t nem fújtak be a javukra, képtelen voltak hatékonyan fellépni a szinte kicserélt Chiefs támadói ellen.

  Vereségével a Pack – egy idei hajhászásán kívül – tulajdonképpen semmit nem veszített, de a Kansas példát mutatott az egész ligának arra, hogy lehet semlegesíteni Aaron Rodgers brigádját. Ezzel együtt ne felejtsük el, hogy ez a Green Bay az elmúlt egy év során végigverte oda-vissza az NFL legjobbjait, és bárgyúság lenne arra következtetni, hogy nem õk a bajnoki cím legfõbb esélyesei.

  Kansas City Chief – Green Bay Packers 19-14 (6-0, 0-0, 3-7, 10-7)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások