A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
vajdapapír 970×550
 • Vajdapapír 970*250
 • Heszperidák 300*300
 • ÉLETBEN MARADTAK

  Újház 640*480

  Sok izgalomra nem volt oka Jerry Jonesnak és a többi dallasi szimpatizánsnak, mivel a 28-0-s félidõ már elõrevetítette, hogy a két csapat a komoly kérdésekrõl már az elsõ 30 perc után döntött. A harmadik 15 percben ugyan két hatpontos találatot is szereztek a hazaiak, de a folytatásban többre már nem futotta erejükbõl.

  Tony Romo újra azt a teljesítményt hozta, amit elvárnak tõle. 249 passzolt yardja és három passzolt touchdownja egyértelmûen õt emelte a meccs legjobbjává. Igaz, a vendégeknél a futójáték is nagyszerûen mûködött, amelyrõl a sérült DeMarco Murray távollétében Felix Jones gondoskodott. Velük szemben a Bucs oldalán sem a levegõben, sem a földön nem mûködtek a dolgok, nagyjából úgy, mint ahogy nem mûködtek az egész 2011-es szezon során.

  Sem Josh Freeman, sem Romo nem dobott interceptiont, de egy-egy elvesztett fumble fûzõdött a nevükhöz. Óriási különbség volt a felek között, hogy amíg a hazaiak mindössze hét first downt jegyeztek, addig a Cowboys négyszer ennyi elsõ kísérlet megszerzésére volt képes. Emellett az összes yard statisztikái is hatalmas differenciáról árulkodnak (190-399).

  Gyõzelmével 8-6-os mérlegre mozdult a Cowboys, amely így továbbra is versenyben van az NFC Kelet trónjáért, de egy esetleges wild card-hely sem lehetetlen a számukra. Vereségükkel zsinórban nyolcadszor hagyhatták el a tampai fiúk lógó orral a pályát, amely korántsem jelent életbiztosítást Raheem Morris fõedzõ további ténykedésére a floridai városban.

  Tampa Bay Buccaneers – Dallas Cowboys 15-31 (0-14, 0-14, 15-3, 0-0)

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások