A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
 • M-gel 970-250
 • EfEf 300*300
 • ZENDÜLÉS MINNESOTÁBAN

  acapella 640×480

  Errõl Fred Pagac, a gárda védelmi koordinátora tudna bõvebben mesélni, aki 2011-ben megtapasztalhatta, mennyi buktatóval ját az általa betöltött poszt. A Vikings 2-11-gyel kezdte a szezont, és átlagosan 28 pontot engedélyeztek ellenfeleiknek meccsenként, amely oda vezetett, hogy Leslie Frazier vezetõedzõ a Raiders és a Falcons elleni találkozókon már átvette a védelmi játékhívásokat.

  Emellett a játékosok részérõl is tapasztalható nemtetszés, hiszen arról szól a fáma, hogy a defensive backek szándékosan nem követték Pagac játékhívásait. A védõkkel kapcsolatosan azt is tudni lehet, hogy rendszeresen aggályaikat fejezték ki a hívásokkal összefüggésben, és nem találták megfelelõnek a védelmi koordinátor munkáját.

  Az utóbbi idõben az is kiderült, hogy a Tampa 2-es 4-3-as védelmi szisztémát 3-4-re kívánják módosítani Minneapolisban. Ezzel egyidejûleg Mike Singletary, a linebackerek trénere felléphet védelmi koordinátori szerepkörbe jövõre, bár egyesek úgy vélik, a képességei alapján erre az edzõ nem hivatott.

  Frazier ugyanakkor komoly problémákat egyelõre nem lát, és azt gondolja, hogy az NFL egy kemény liga, ahol nem egyszerû gyõzelmeket aratni. Mindenesetre a vasárnap ismét nem ígérkezik könnyûnek a Vikings számára, hiszen ezúttal a Saints érkezik vendégségbe a Metrodome-ba.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások