A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
acapella 970×250
Finn wellness 300×300

EDZÕI TÁMOGATÁS

Acapella 640×480

Mindez annak fényében különösen megfontolásra érdemes, hogy a tavaly szinte az összes támadó statisztikában tökutolsó Carolina idén a liga ötödik legjobb támadóegységévé lépett elõ, amelyben az összesen 28 touchdownban szerepet vállaló karmester döntõ szerepet játszott. Igazából Newtont szinte mindenki az év legjobb újonc támadója címre tartja esélyesnek, de a vezetõedzõje szerint megérdemelné a januári hawaii utazást is.

„Annak fényében, ami egész évben nyújtott, ez a fiatalember bizonyított, és a fejlõdés egy következõ lépcsõfokára lépett. Úgy vélem, megérdemelné a kitüntetõ lehetõséget. De persze egy egész sor olyan játékost tudnék mondani, akinek vagy mennie kellene a Pro Bowlra, vagy nem” – érvelt Rivera. „Hiszem, hogy amit ez a srác idén mûvelt, az magáért beszél, akárcsak az, amit mi tettünk a támadásaink során. Ez a fiú idén egyszerûen lenyûgözõ volt” – tette hozzá.

Már az elsõ 12 meccse során Newton megdöntötte az irányító által egy szezonban futott touchdownok rekordját 13 hatpontosával, és posztján az eddig jegyzett 3 379 yardjával jelenleg a kilencedik. Newton pillanatnyilag Aaron Rodgers és Drew Brees mögött – egyben Tony Romo és Eli Manning elõtt – a harmadik a szurkolói szavazáson.

Steve Smith, a Panthers elkapója is támogatja karmesterük Pro Bowl-tagságát. „Nagyszerûen játszik. Kiváló munkát végez újoncként. Az NFC egy szoros konferencia, ahol szoros a verseny. Néha egy újoncon átnéznek, és úgy vannak vele, ha jó vagy, akkor csináld meg újra. Elõször fel kell magadat építeni” – mondta a wideout.

Forrás: nfl.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások