A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Henkel 970*250
Linea 300*300

AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG A CÉL

Acapella 640×480

Erre utalt már nemrégiben B.J. Raji nyilatkozata is, és errõl beszélt Charlie Peprah is sajtó munkatársainak. „Ez határozottan olyasvalami, ami az agyunkban mindig ott motoszkál. Miért ne törjünk arra, hogy mi legyünk a legnagyobbak? Miért ne váljunk legendává?” – tette fel a költõi kérdéseket a safety. Aztán gyorsan elõjött a racionális énje, és így folytatta: „De egyszerre csak egy meccsre kell figyelnünk. Tudjuk, hogy ez egy közhely, de ez így mûködött eddig is, és ezután is ez a tervünk. De bevallom, gyönyörû lenne, ha 16-0-val végeznénk.”

Aaron Rodgers napokban tett kijelentése is arra utal, mintha McCarthy eldöntötte volna, mi az utolsó játéknapok stratégiája. „Alig várom a vasárnapot, és nagyon izgatott vagyok a számunkra kínálkozó lehetõség miatt. Rendelkezem olyan információkkal, amelyek bizalmasak, és csak egy szûk körben ismertek. Szóval nincs arról szó, hogy elfelejtettem volna azokat, de kíváncsi vagyok, a csapattársaim is kitalálják-e, mi jön a folytatásban” – titkolózott az irányító.

Ezek a kijelentések pedig igencsak arra utalnak, hogy a csapat a legeslegnagyobb célra tör. Nyilvánvalóan mindez nem jelenti azt, hogy ha a Packers jelentõs elõny birtokába kerül, nem fogja pihentetni ászait. De örömteli, hogy ezúttal remélhetõleg nem írja felül holmi taktikázás a Sajtfejûek következõ heteit, és a Pack valóban a halhatatlanságot célozza meg.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások