A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
 • Lufi 970*250
 • EfEf 300*300
 • PECHES FUTÓ

  Újház 640*480

  A futóról azt már tudtuk, hogy lábsérüléssel bajlódik, most azonban az is kiderült, hogy egészen pontosan a lábfej-csontja akadályozza õt a visszatérésben. Szerencsére úgy hírlik, nem lesz szükség mûtéti beavatkozásra ahhoz, hogy a játékos újra egészséges legyen. „Most csak ennyit tudok. Önök leírhatják nyugodtan, hogy Darren McFaddennek nem lesz szüksége operációra” – adta tudtul a sajtó munkatársai számára Hue Jackson fõedzõ az információt.

  Egy ideje már lehetett arról hallani, hogy esetleg McFadden számára a kés alá fekvés lehet a megoldás, mivel egyre valószínûbb volt, hogy nem egy szimpla lábsérülés tartja õt távol a játéktól. Egyébiránt a futó hasonló problémával küzd, mint Matt Schaub, a Texans irányítója, aki azonban még november végén alávetette magát a beavatkozásnak. „Eddig azt mondtam, hogy lábsérülés, most már tudjuk, hogy lábfel-sérülés. Ez majdnem ugyanaz. Azt is tudjuk, hogy mindkettõhöz kellhet akár operáció is. És mindkettõ után több hétig tarthat a rehabilitáció. Szóval eddig is errõl beszéltünk” – mondta a tréner.

  A mester azonban nem értett egyet azzal az állítással, amely szerint McFadden egészségi problémája hasonló volna Schaubéhoz. „Tudjuk, hogy Schaubot mi érte, és tudjuk, hogy az lábfej-sérülés. Az konkrétan a szezonjának a végét jelentette, és lehet, hogy itt is ez lesz a helyzet. Meglátjuk, de egyelõre nem tudunk biztosat ezzel kapcsolatban” – érvelt Jackson, majd hozzátette, reméli, hogy látja még idén játszani nagyszerû futóját.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások