A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Roche 970*250
 • Gancia 300*300
 • HIHETETLEN INDOK

  Köki 640*480

  Bár a Packers-Raiders meccs rendkívüli módon egyoldalúra, és talán kimondhatjuk, unalmasra sikeredett, nehéz szó nélkül elmenni az egyik – téves – bírói ítélet indoklása mellett. Történt valamikor a második félidõben, amikor már minden kérdés eldõlt, hogy a vendégek egy kirúgását követõen Randall Cobb, a hazaiak visszahordó specialistája egy szép visszafutást mutatott be, amelyet az oaklandi vezetõedzõ, Hue Jackson azonnal challenge-elt.

  A visszajátszásból rögtön kiderült, miért. Cobb ugyan a Raiders 47 yardosára hordott vissza, de már a saját térfélen a 36 yardos vonalon picit kilépett a játéktérrõl. Ilyen esetekben megszokhattuk, hogy a bírók visszanézik az esetet, majd nyilvánvalóan korrigálják a saját hibájukat, és a megfelelõ helyre helyezik le a labdát. Minden bizonnyal most is ez történt volna, azonban egy apró gikszer közbeszólt.

  A fõbíró rövid videózás után a pálya közepére állt, és bejelentette, hogy a videórendszer meghibásodása miatt nem áll módjában visszanézni a playt, így az Oakland challenge-e érvénytelen, a labda pedig a vendégek 53 yardosára kerül. Valljuk be, 2011-ben ez cseppet meglepõ. Nem mintha bármi is múlt volna az ítéleten. De amikor a tévékamerák garmadája veszi egy stadion minden szegletét, és a csapaton belüli kommunikációnak találkozó alatt is része a telefon és a sisakba épített adóvevõ, meglepõ, hogy egy nyilvánvaló bírói tévedésnél a bírókat segítõ kamerák közül egynek sem lehet visszanézni a felvételét.

  Hogy az eset mennyire szokatlan volt, az a meccset közvetítõ amerikai kommentátorok reakcióin is lemérhetõ volt, akik egymásra döbbenten nézve vallották be, hogy ilyet még nem láttak.

  Könnyen lehet, hogy nem is fognak.

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások