A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Tesa 970*250
Finn wellness 300×300

BAJOK A VÖRÖS ZÓNÁBAN

acapella 640×480

A Niners jelenleg 10-3-as mutatóval áll az NFC második helyén, de egyre jobban kirajzolódik az együttes igazi hibája. A San Fran tegnap vesztett a Cards otthonában, amely során ez a hiba ugyancsak fontos szerepet játszott. Jim Harbaugh fiai egyszerûen nem képesek átlépni a saját árnyékukat, és amikor az ellenfél 20 yardos vonalán belülre kerülnek, ott csak rendkívül gyenge hatásfokkal tudnak pontokat szerezni.

Tegnap egyébiránt hivatalosan is a Niners vált a liga leggyengébb red zone offense-évé, amely biztosan nem okozott osztatlan örömöt a gárda szakmai vezetésénél. Ráadásul a Phoenixben lejátszott találkozón a szokásosnál is több bosszankodásra volt okuk a vendégeknek, hiszen háromszor is eljutottak a Cardinals hatyardosára, de mindhárom alkalommal be kellett érjék egy-egy mezõnygóllal. Ebben a hónapban még nem is értek el vörös zónás touchdownt, de november eleje óta is csak 3/13 a mérlegük az említett tartományban.

A tegnapi vereségük egyébiránt nem pusztán a vörös zónabeli produkcióra fogható, hiszen a gárda a második félidõben mindössze két first downra volt képes. Emellett Alex Smith irányító sem kapta el a fonalat, amit jól mutat az egy passzkísérletre jutó 4,9 yardos átlaga. Pedig most igazán fontos volna, hogy odategyék magukat, hiszen a jövõ hétfõn a Steelerszel meccselnek, ahol akár a bye weekes pihenõjüket is elveszíthetik abban az esetben, ha kikapnak.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások