A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • Gancia 970*250
 • hp300x300
 • HIBÁS LÉPÉS

  hp640x480

  A védõt egy ideig még a legelsõ pickként is el tudták képzelni a szakemberek, de egy sérülés miatt hirtelen sokat esett az értéke. Egyes játékosmegfigyelõk úgy vélték, hogy Bowers térdsérülése befolyással lehet NFL-es karrierjére, és nem tanácsolták a csapatoknak a defensive end korai draftolását. A játékos eddig csattanós választ adott a kétkedõknek, hiszen idén mind a 12 meccsen játszott, így gyorsan elfeledtette az egészségével összefüggõ aggályokat.

  „Szerintem az emberek már felfogták, hogy mekkora hibát vétettek. De tudják mit? Az összes hiba a Tampa malmára hajtotta a vizet. Jól érzem magam a mostani helyzetben, és jól érzem magam Tampában is. Ezt már nem adnám oda semmiért. Remélem, hogy ez az a hely, ahol elkezdtem, és majd befejezem a futballkarrieremet” – mondta Bowers.

  Bár kissé még korai kijelenteni, hogy minden csapat hibázott, amikor elengedte a védõt a játékosbörzén, hiszen még csak két hét telt el azóta, hogy Bowers a kezdõbe küzdötte magát. Ráadásul az elsõ sackjeit is csak a múlt héten gyûjtötte be, amikor a Bucs egyébiránt kikapott a Pantherstõl. Szóval mondhatjuk, hogy az irány jó, de Bowers eddig még óriási dolgokat nem vitt végbe a Bucs színeiben.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások