A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Becmol 970*250
 • M-gel 300*300
 • ELI ELIT

  Polacsek 640*480

  A játékos már az edzõtáborban úgy nyilatkozott saját magáról, hogy õ az NFL egyik legkiválóbb irányítója, és most ebbéli hitében megerõsítette õt soros ellenfelük védelmi koordinátora, Rob Ryan is.  „Ez a srác nagyszerû. Kiváló munkát végez, és hihetetlen megoldásokra képes. Azt is végre tudná hajtani, ha egy hurrikánnal szemben kellene dobnia. Kemény ellenfél. Már játszottunk néhány remek irányítóval idén, és õ sem kivétel. Tényleg jól játszik, abban a bizonyos elitklubban õ is benne van” – értékelt Ryan.

  A tréner most azzal van elfoglalva, hogy vasárnap mindenáron megállítsa majd Manninget, és úgy érzi, erre minden lehetõségük adott lesz. „Ha megnézed Eli elõzõ két meccsét, azt kívánod, bárcsak ne nézted volna meg. 22 jó passz a Saints ellen és 35 pont a világbajnok Packersszel szemben. Komoly kihívás lesz számunkra megállítani õt, de a fiúk készen állnak. Nagyon várjuk a találkozót. Minden elõkészülettel végeztünk, és jöhet, aminek jönnie kell” – üzent a Giantsnek Ryan.

  A Cowboys jelenleg egy gyõzelemmel jobban áll a Giantsnál, és ha legalább az egyik meccsüket meg tudják nyerni a New York-iak ellen, akkor valószínûleg a csoportgyõzelem is összejön számukra. Ezzel együtt úgy vannak vele, nem engedhetik meg, hogy veszítsenek a Cowboys Stadiumban. „Hogy ez egy kötelezõ gyõzelem? Szerintem igen. Egyszerûen meg kell nyernünk ezt a találkozót” – mondta az edzõ.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások