A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Becmol 300×300
 • KEMÉNY FICKÓ

  Lufi 640*480

  A Steelers irányítója a második negyedben maradt a földön, majd úgy látszott, a lába olyan módon is hajlik, ahogyan egy normális láb nem kéne, hogy hajoljon. „Azt hittem, hogy eltört a lábam. Ez volt életem egyik legfájdalmasabb pillanata. Soha többet nem szeretnék ilyet érezni, mintha a bokám a lábamon kívül lett volna” – mondta Big Ben a találkozót követõen.

  Bár a szünetben összedrótozták, és az egész második félidõben is pályán volt, iszonyatos fájdalmakkal élte csak túl a meccset. „Az alapkoncepció annyi volt, hogy megnézzem egy-két play erejéig, mit tudok megtenni. De semmi másra nem gondoltam, csak hogy ott lehessek a srácokkal” – érvelt a karmester.

  Big Ben MRI-je pénteken következik, és ekkor már pontosabb képet kapunk arról, hogy milyen sérülést szenvedett. „Nem igazán tudtam hátrálni, pláne nem tudtam beleállni a passzokba. De a fiúk kiváló munkát végeztek, és remekül takarítottak körülöttem. Ezért is voltam úgy vele, hogy velük kell maradnom a pályán. Velük akartam lenni, és azt akartam, hogy tudják, harcolni fogok értük” – tette hozzá Roethlisberger.

  A játékos visszatérése amolyan Tebow-hatást váltott ki a csapat tagjaiból, és mindenki egy szinttel feljebb kapcsolt. Mindenki, kivéve Chris Kemoeatu, aki viszont sorozatban szedte össze a büntetéseket.

  Nagy kérdés, hogy az irányító képes lesz-e majd pályára lépni a Steelers soron következõ meccsén, ahol a pittsburghi legények a 49ersszel néznek majd farkasszemet.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások