A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Becmol 970*250
 • Henkel 300*300
 • FÜTTY VAGY TAPS?

  Köki 640*480

  Bár a Jets karmestere karrierje elsõ két évadában is AFC-döntõig vezette csapatát, a harmadik idényében egyre gyakrabban teszik fel a kérdést a Jets szurkolói, vajon Sanchez-e a megoldás a csapat gondjaira. A Zöldek legutóbbi hazai meccsén a fiatal játékos annak ellenére óriási füttyöt kapott, hogy a Jets legyõzte a Bills gárdáját, ráadásul Sanchez négy touchdownpasszal járult hozzá a sikerhez. Ezzel együtt Rex Ryan, a csapat vezetõedzõje biztos abban, hogy a soron következõ hazai találkozón, a Chiefs ellenében a szurkolók keblükre ölelik Sanchezt a MetLife Stadiumban.

  „Szerintem ez csak egyszer történt meg, hogy kifütyülték õt hazai környezetben. Biztos vagyok benne, hogy ezen a héten is megmutatjuk, mit tud a támadóegységünk. És akkor biztosan nem fogják õt kritizálni. Mostanában kétszer is a negyedik negyedben nyerte meg nekünk a meccset, szóval túlléphetünk a régi sebeken. Meg fogom mondani a srácoknak, hogy újfent bizonyítanunk kell, és ezt követõen nem lesz semmi fütty az arénában” – érvelt Ryan.

  A Jets jelenleg nem áll túl fényesen a rájátszásért folytatott harcban, igaz, nem is kilátástalan a helyzetük. 7-5-ös mérlegük bizakodásra ad okot, és ha a maradék négy találkozón legalább három gyõzelmet aratnak, meglehet a playoff idén is. „Tudjuk, hogy most nyernünk kell. Szóval most azokra a dolgokra kell fókuszálnunk, amelyek ebben segíthetnek bennünket” – tette hozzá a mester.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások