A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Linea 970*250
 • Újház 300*300
 • BIZONYTALAN VISSZATÉRÉS

  Vajdapapír 640*480

  Az elsõ hírek szerint 2-6 hétig lehet távol a küzdelmektõl a játékos, amely periódus akár azt is jelentheti, hogy amennyiben a Bears nem ér el a playoffig, úgy idén már nem láthatjuk a nagyszerû running backet. Lovie Smith, a chicagóiak fõedzõje szerint Forté még idén vissza fog térni, de további részleteket õ sem tudott megosztani a közvéleménnyel. A játékos kedden egy plazma injekciót kapott a gyógyulás meggyorsítása érdekében, de hogy az õ esetében mindez hogyan hat, egyelõre az is a jövõ rejtélye.

  „Csalódott vagyok. Ez lesz karrierem elsõ mulasztott meccse. Már négy éve játszom, de még nem hiányoztam egyszer sem. Nem vagyok túl boldog emiatt” – mondta Forté azzal kapcsolatosan, hogy vasárnap a Broncos ellen biztosan nem húzhat mezt. A hírek szerint a futó MRI vizsgálata nem mutatott komoly sérülést, és mûtétre sem lesz szükség, ám rontja a korai visszatérés esélyeit, hogy a 2009-es idényt egy hasonló problémával játszotta végig a Bears klasszisa.

  „Az akkoriban egy másik történet volt, mivel a lábam a levegõben sérült meg. Most azonban a földön letapadt, és ez okozta a gondokat. Most várnom kell, hogy a duzzanat leapadjon, majd ki kell zárnom a fájdalmat, hogy minél elõbb rendesen használni tudjam” – magyarázta Forté.

  Pikánssá teszi a játékos kiválását, hogy egy ideje már szerzõdéssel összefüggõ probléma áll fenn a klub és Forté között, amely rendre feszültséget okozott a felek között. A megbeszélések eddig nem hoztak megoldást, de mindez nem zavarta a futót abban, hogy élete legkiválóbb idényét produkálja. A sérülés egyelõre nem tudni, hogyan változtatja meg a dolgokat Chicagóban, de úgy hírlik, Forté eddig már 15 millió garantált dollárt is visszautasított, mondván az öt legjobb running back közé sorolja magát a ligában.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások