A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Tesa 970*250
 • EfEf 300*300
 • TISZTUL A KÉP

  Tesa 640*480

  Az NFC-ben viszonylag egyszerû a képlet, a Saints megnyeri a csoportját, egyben bejut a playoffba abban az esetben, ha megnyerik a Titans elleni meccsüket, miközben a Falcons Charlotte-ban veszít a Panthersszel szemben.

  Az AFC-ben az a furcsa helyzet alakult ki, hogy a jelenleg elsõ helyen álló Ravens az egyetlen 9-3-mal álló alakulat, amely a következõ játéknapon még nem biztosíthatja be a helyét az alapszakaszt követõ csatározásokra. Holott a baltimore-i egylet jobban áll a másik három 9-3-as együttessel szemben, hiszen a Texanst megverték, a Steelerst elsöpörték, míg a Patriots ellen a közös mérleg az õ javukra döntene.

  A Pats viszont behúzhatja már a hétvégén az AFC Keletet akkor, ha elverik a Redskinst, míg a Jets veszít a Chiefsszel szemben. A Texans magáénak tudhatja az AFC Délt, ha legyõzik a Bengalst, miközben a Titans otthon kikap a Saintstõl. Végezetül a Steelers is megválthatja a jegyét a folytatásra, amennyiben (1) a Bengals, a Jets és a Titans kikap, (2) vagy a Bengals, a Jets, a Broncos és a Raiders együtt vereséget szenved, vagy (3) a Bengals, a Titans, a Broncos és a Raiders kvartettbõl valamennyi egylet veszít.

  Ami a Packerst illeti, a Sajtfejek megszerzik az wild card-kör pihenõjének jogát, ha a Lambeau-n legyõzik a Raiderst. Igaz, erre van egy bonyolultabb megoldás is, de most az egyszerûség kedvéért tegyük fel, hogy Rodgersék képesek lesznek megverni a Rablókat.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások