A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Perfect Look 970*250
Linea 300*300

KAPÓS TRÉNER

acapella 640×480

Jelenleg nem kevesebb, mint kilenc olyan vezetõedzõt találunk az NFL-ben, akiknél igencsak meleg a pite. Ehhez pedig meg is jegyezhetjük, hogy Jacksonville-ben máris a változás mellett törtek lándzsát, hiszen Jack Del Riót már a múlt héten kirúgták a Jaguarstól.

A sok variáció közepette találhatunk egy edzõt, aki nemrégiben eltûnt a forgatagból, pedig ha volna kedve, biztosan visszatérhetne a futball elitjébe. Jeff Fisher korábban hosszú ideig vezette a Titans foglalkozásait, és úgy tûnik, csupán rajta áll, mikor és hova ír alá újból szerzõdést. Az nfl.com értesülései szerint két együttes máris felvette a kapcsolatot Fisherrel, és úgy hírlik, ezek közül az egyik a Jaguars volt.

Fisher esélyesnek látszik a pozícióra, annál is inkább, mert pillanatnyilag ez az egyetlen elérhetõ vezetõedzõi poszt. A veszélyeztettek listájához tartozó gárdák közül Jason La Canfora a Chargers, a Cowboys, a Giants és a Rams csapatát azért emelte ki, mert ezekhez a klubokhoz korábban kötõdött Fisher.

Az sem volna meglepõ, ha az utóbbi idõben feltámadó, de egyébként gyenge szezont felmutató Dolphins tulaja, Stephen Ross is bejelentkezett volna a Titans egykori tréneréért. Ráadásul nem zárhatjuk ki annak lehetõségét sem, hogy esetleg a nullás idényre „törõ” Colts is kiszemelte volna Jeff Fishert.

A fentiek természetesen egyelõre többnyire csak találgatások, de abban biztosak lehetünk, ahogy elszállnak majd a csapatok esélyei a rájátszást illetõen, úgy lesznek egyre hangosabbak az edzõkeringõkrõl szóló hírek.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások