A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Alcor 300×300
 • SZTÁR SZÜLETETT

  Tesa 640*480

  Pedig februárban a Combine-on még nem tartották sokra a fiatal játékost, hogy az április drafton is csak az ötödik körben keljen el. „Ugyan meghívtak a Combine-ra, de kábé az utolsó három közé taksáltak. Már az elsõ napon ott voltam, és az utolsóig maradtam, de mindössze néhányszor dobáltam egy-két védõnek. Ez baromira bosszantó volt, mivel nyolc teljes napot voltam a helyszínen” – árulta el a Texans irányítója.

  „Pedig készen álltam, hogy bizonyítsak, különösen az utolsó napon. Legalább 150 hosszú passzt dobtam a defensive backek számára, de csak a karom ereje kellett nekik” – tette hozzá. Ami pedig a most vasárnapot illeti, Yates ugyan a passzainak még a felét sem juttatta jó helyre, de nem adta el a labdát, és az egy passzkísérletre jutó 7,5 yardos átlaga mellett egy touchdownátadás is fûzõdött a nevéhez. Már most úgy tûnik, a Texans vele sokkal jobban járhat, mint Matt Leinarttal.

  Ráadásul a vezetõedzõ, Gary Kubiak is bízik a srácban, amit jól mutatott a szombati csapatértekezlet is. „Ha azt hiszitek, hogy ez a fiú csak bizonyos dolgokra képes, és csak a szisztéma egy részébe kívánjátok bevonni, tévedtek” – idézte fel Kubiak szavait Eric Winston tackle. Yates sztorija már így sem akármi, és ha a 9-3-as Texans a további meccseken is hasonlóan játszik, januárra akár egy új sztárral gazdagodhat az NFL mezõnye.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások