• Vajdapapír 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • VILÁG SZÉGYENE

  Újház 640*480

  Az Eagles tight endje, Brent Celek is rendre rosszul érzi magát attól, hogy élcelõdések ütik meg a fülét a nyáron „Álomcsapat”-nak elnevezett, a bajnokságnak óriási elvárásokkal nekivágó gárda jelenlegi 4-8-as mérlege okán.  A támadó úgy véli, neki és csapattársainak még maradt egy hónapjuk arra, hogy legalább a büszkeségük által valamit visszaszerezzenek az elveszített reputációjukból.

  „Még van négy találkozó arra, hogy bebizonyítsuk, egy ütõs csapat vagyunk. Most sajnos a világ rajtunk kacag” – bosszankodott Celek. Tegyük hozzá, ha jól is mennének a dolgok Philadelphiában, az Eagles akkor is csak az 50 százalékos mérleget érné el, és ebben az esetben 8-8-cal zárhatná a szezont. De ha így is lesz, attól az egész idény csakis borzalmas minõsítést kaphat, hiszen a játékosállomány ennél biztosan sokkal többre hivatott.

  Ezzel Celek is tisztában van. Tudja, hogy az év pocsékra sikerült, és csak rázza a fejét azok miatt a hibák miatt, amelyek a katasztrofális eredményeket okozták. „Van egy csomó tehetségünk, de nem nõttünk fel a feladathoz. Csalódott vagyok, sõt, belebetegszem a dologba” – mondta a tight end.

  A fentiek alapján olybá tûnik, Celeket igenis bántja a balul sikerült idény. Az Eagles elmúlt meccseit elnézve azonban nem biztos, hogy ez mindenkivel így van.

  Forrás: profootballtalk.com

  %d blogger ezt szereti: