• Újház 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • SZÖVEG A DARÁLÓBAN

  acapella 640×480

  A mostanában vörös kontaklencsében játszó védõ még egy kicsit nevetséges is volna, ha nem éppen az volna a feladata, hogy lezúzza az aktuális ellenfél irányítóját. A Green Bay karmestere szerint Vanden Bosch nem pusztán ütni szeret nagyon, de az ütés követõen elõszeretettel ül egy ideig áldozatán. „Egyszerûen csak ráül a játékosokra, és ott marad” – mondta Rodgers.

  Amíg a Green Bay számára nem okozott nagy gondot a Lions elverése hálaadás napján, addig a Packers játékosa nem szívesen emlékszik vissza arra az ütésre, amit Vanden Boschtól kapott az egyik play során. „Megnézhetik az államat, van itt egy kisebb vágás. Õ ütött állba, és ez nagyjából így ment végbe (az irányító Hulk Hogan hangját utánozza): Óhhh, megvagy. Ez biztosan fájt!” – mesélte átéléssel a Sajtfejûek 12-ese.

  „Erre én azt mondom: ’Ez valószínûleg büntetés lesz.’ Mire õ: ’Ki van zárva.’ Erre én: ’Megütötted az államat. Ez biztosan büntetés lesz.’ Azt feleli: ’Neeem.’ Aztán meglátja a sárga zászlót, és átmegy õrültbe. Odarohan a bíróhoz, aki viszont azt mondja, hogy Suh volt lesen, nem õ szabálytalankodott. Erre Vanden Bosch: ’Suh volt. Húúú!’ Elég õrült a srác!” – magyarázta viccelõdve Rodgers.

  Forrás: nfl.com

  %d blogger ezt szereti: