A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Henkel 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • VÁLTOZÓ IDÕK

  Alcor 640×480

  Most azonban ez koránt sincs így. Nyilvánvaló, hogy a 0-11-gyel álló Indy vendégjátéka kevésbé hozza lázba a szurkolókat, de a borzalmas idény ezzel együtt sem vezeti félre Bill Belichicket, a Pats fõedzõjét. „A sorsolásunkban 16 összecsapás szerepel, amely mind egyformán fontos számunkra. Ez arról szól, hogy egy adott csapattal egy adott héten találkozunk. Ekkor megnézzük az adott videókat, elemezzük a játékukat, és megkeressük a gyenge pontjaikat… Az újságírók pedig írhatnak akármit, az nem számít. Csak az fog dönteni, hogy vasárnap ki játszik jobban, mindegy mi történt a múltban. De azzal is tisztában vagyok, hogy ez minden héten sztori. Minden egyes héten” – utalt a mester a Colts gyengélkedésére.

  A 0-11 további feszegetésére Belichick elmondta, arra kéri a játékosait, hogy a saját dolgukra fókuszáljanak. „Mégis, mi a különbség? Mit számít az, ki hogyan játszott egy másik ellenféllel szemben két hete? Úgy értem, kit érdekel? … Csak az számít, hogy a Colts és mi mit nyújtunk vasárnap. Ez a fontos” – magyarázta a tréner.

  Az újságírók elmagyarázták Belichick számára, hogy szerintük igenis számít, ki hogyan játszott hetekkel ezelõtt, hiszen abból például következtetéseket lehet levonni, a Pats hogyan teljesített gyengébb gárdák ellen. „Nem értek ezzel egyet. Persze attól még foglalkozhatnak ezzel, de nem értek egyet… Nem érdekel, milyen mérleggel állnak… És nem tudom, milyen meccseket néznek önök” – értetlenkedett Belichick.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások