A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Polacsek 970*250
 • Tesa 300*300
 • REPÜLT A MESTER

  Becmol 640×480

  A 3-8-cal álló Jacksonville támadóegysége az idei évben egészen borzalmas teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, és ha nem lenne a keret tagja a kiváló futó, Maurice Jones-Drew, a Jaguárok minden bizonnyal még versenyben lennének az Andrew Luckért folytatott versenyfutásban. Az alakulat passzjátéka kritikán aluli, nagyrészt annak köszönhetõen, hogy az edzõtábor után Del Rio David Garrardot elengedte a csapattól, és a karmesteri pálcát az újonc Blaine Gabbert kezébe adta.

  Ugyancsak nem tett jót a mester megítélésének, hogy az elmúlt két hétben Del Rio kétszer is nyilvánosan megvádolta Dirk Koetter támadó koordinátort a rossz döntései miatt. Egy alkalommal egy idõkérést kért rajta számon, máskor pedig a passzjáték minõségét hozta fel a tréner ellen. A történtek tükrében talán az sem zárható ki, hogy a fõedzõ már érezte a vég közeledtét, és azt szerette volna csak elkerülni, hogy Koetter legyen a megbízott vezetõedzõ.

  A Jaguars történetének második fõedzõje 69-73-as alapszakasz-mérleggel búcsúzik a floridai várostól, míg a rájátszásba 1-2-es mutatót tudott felmutatni. Mivel 2007-ben egy ötéves kontraktust írt alá a klubnál, Jack Del Rio az idény hátralévõ részében, valamint 2012-ben azért kapja majd a fizetését, hogy ne edzze a Jaguárokat.

  A mester kirúgását követõen ideiglenesen Mel Tuckert, a védelmi koordinátort bízták meg a fõedzõi feladatok ellátásával.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások