A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
 • Henkel 970*250
 • Gancia 300*300
 • ELMESZELTÉK SUHT

  Henkel 640*480

  A védõ a hivatalos ítélet szerint két meccsen nem léphet majd pályára. Emellett sokan azt is várták, hogy Suht kötelezik egy érzelmi kitöréseket kezelni tanító oktatáson való részvételre is, de a védõ  a büntetés ezen részét végül megúszta. A liga szabályai szerint a Detroit renitens klasszisának most három nap áll a rendelkezésére ahhoz, hogy fellebbezzen a verdikt ellen. Amennyiben ez megtörténik, 10 napon belül hívják össze a fellebbezési plénumot.

  A szabály ezt követõen már nem rendelkezik arról, hogy mikorra szükséges meghozni a végsõ döntést, így ennek megfelelõen az is kérdéses, hogy Suh mely meccseken tölti le a büntetést. A Lions a programja szerint a hétvégén a Saints ellen lép pályára, majd az alapszakasz utolsó négy hetében sorrendben a Vikings, a Raiders, a Chargers és a Packers következik.

  Jelen helyzetben az is ismeretes, hogy ha fellebbezés jön, úgy az ügy Art Shell vagy Ted Cotrell kezébe kerül. Õket közösen kérte fel az NFL és az NFLPA az ilyen esetekre, és biztosan az egyikük kapja majd meg a Suh-dossziét. Érdemes megjegyezni, hogy a játékosok többsége feleslegesnek ítéli a fellebbezés intézményét, Shell és Cotrell azonban rendszerint mérsékelni szokta ilyenkor a büntetést. Kérdéses viszont, hogy a mostani szituációban, amikor egy visszaesõ játékos okozott még a saját szurkolói által is elítélt balhét, megesne-e bárkinek is a szíve Ndamukong Suhn.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások