A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Tesa 970*250
 • EfEf 300*300
 • PITTSBURGHI TITKOLÓZÁS

  Újház 640*480

  Pontosan ez történt tegnap a Pittsburgh kansasi fellépésén, amikor az elsõ félidõben a gárda klasszis safetyje, Troy Polamalu nem tudta egy nagy ütést követõen folytatni a játékot. Azonban az ilyenkor megszokott menetrend szerint a csapat nem vitte a sérült játékost az öltözõbe, hanem a védõ a sisakját levéve nézte a meccset oldalvonal mellõl, mintha bármikor képes lenne a visszaállásra. Szerencsére a szünetben már meghozták a bölcs döntést, és Polamalu az öltözõben maradt.

  Azonban a találkozó végén tovább folytatódott a ködösítés, és Mike Tomlin fõedzõ nem vallotta be, mi történt valójában a játékosával. Helyette inkább azt mondta, amit eddig már legalább kétszer ebben a szezonban, hogy a safety agyrázkódásszerû tüneteket produkált. Az lehetséges, hogy számukra ez így könnyebb, de a makacs elutasítása a tényeknek minimum furcsa egy ilyen nagyhírû franchise-nál. Hiszen a játékos érdekei is azt kívánnák, hogy nyíltan és õszintén beszéljenek az egészségi állapotáról, és ne kockáztassák feleslegesen az egészségét.

   A Steelers szokatlan kommunikációja már olyannyira meglepte a nyilvánosságot, hogy többen azt emlegetik, módszereik a régi kelet-német sportorvosok hozzáállásához hasonlítanak. Nyilván ez egy erõs sarkítás, de nem alaptalan. Hiszen ma már égen-földön mindenki tudja, hogy az NDK-s sportélet milyen áldozatokat követelt az abban résztvevõ sportolóktól.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások