• Újház 970*250
 • Vajdapapír 300*300
 • AZ ELKAPÓ VÁLASZOL

  acapella 640×480

  Ezek közé sorolhatjuk azt a gólörömöt, amellyel Plaxico Burresst, a zöld-fehérek receiverét utánozta 15 yardért egy touchdownt követõen, de többen egy gyõztes touchdownpassz elejtését is számon kérték a játékoson. Az elsõ felvetésre Johnson úgy reagált, valóban ostobaság volt részérõl a büntetés begyûjtése, de ami az esetleges gyõztes hatpontost illette, úgy vélte, õ nem hibázott.

  „Nem hiszem el, hogy azzal vádolnak, elejtettem egy touchdownt. Ez nem volt elejtést, az irányító és elkapója nem értették meg egymást” – írta a receiver a Twitteren. Johnson még emlékszik arra, hogy tavaly a Steelers ellen tényleg volt egy ilyen elszalasztott lehetõsége, de ezúttal szerinte nem történt semmi hasonló. Szerinte teljesen egyértelmû a dolog, hogy õ és Ryan Fitzpatrick rosszul kommunikáltak egymással.

  A valóság azonban némileg mást mutat. Az utolsó drive során két olyan helyzet alakult ki, amivel nyerhetett volna a Bills. Az elsõ esetben tényleg félrekommunikáltak a felek, és esélytelen volt a labda. A másik alkalommal azonban Johnson teljesen szabad lett, és minden adott volt ahhoz, hogy lehúzza a felé szálló labdát. Õ azonban elvétette az elkapást. Még a meccs utáni nyilatkozata is arról árulkodott, hogy jól emlékszik az esetre. „A reakcióm lassú volt. Ott voltam, de nem reagáltam elég gyorsan” – mondta.

  Szóval ezek szerint Stevie Johnson valóban megnyerhette volna a meccset a Buffalónak, de a döntõ pillanatban hibázott.

  Forrás: profootballtalk.com

  %d blogger ezt szereti: