A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Perfect Look 970*250
acapella 300×300

FRUSZTRÁLÓ ZAKÓK

acapella 640×480

„Az egyetlen módszer erre, hogy a meccs elõtt, az öltözõben, amikor felveszem a sisakomat, és a fejemre teszem, a kezembe veszem a mobilomat is. Ilyenkor mindig kapok üzenetet a feleségemtõl, amelyen a gyerekeim fotója látható. Nem hinném, hogy õ ezzel a céllal teszi, de amikor õket látom, mindig megnyugszom. Õk mindent visszaadnak számomra” – magyarázta a 0-10-zel álló Indy klasszis receivere.

Wayne a hírek szerint különösen rosszkedvû volt a legutóbbi meccs miatt, amikor a Jaguars ellen három elkapásból mindössze 13 yardot volt képes összehozni. Ha hozzátesszük, hogy szerzõdésének utolsó évében jár, és a Peyton Manning nélkül gyötrelmesen szenvedõ Coltsban idén 42 elkapásból csak 530 yardot jegyzett, megérthetjük az érzéseit. Nyilvánvalóan nem lehet kizárni, hogy a játékos a szezont követõen továbbáll Indianapolisból, de könnyen lehet, hogy a legjobb ajánlatot jelenlegi csapatától fogja majd kapni.

„Minden héten azt érzem, hogy most jöhet a nagy meccs. Szóval lehet, hogy ma lesz számomra az év meccse. Ez nem kizárható, értik, hogy gondolom?” – mondta Wayne. A receiver ezen a hétvégén is azért lép pályára, hogy vége eljöjjön az áttörés. De azt is tegyük hozzá, hogy idén már túl sok lehetõség nem adódik már a Colts számára ahhoz, hogy elkerüljék a 0-16-os mérleget.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások