A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Tesa 970*250
 • Perfect look 300*300
 • AZ ÕRÜLT VÉDÕ

  Becmol 640×480

  A második félidõben, amikor a Detroit éppen kivédekezte a Green Bay gólvonal közeli playét, a védõ õrült módjára kezdte el a földbe verni Evan Dietrich-Smith, a vendégek guardjának a fejét, majd teljesen szándékosan megtaposta a falember karját. A büntetés természetesen nem maradt el, 15 yardos sportszerûtlen viselkedést hozott a verdikt, amely nem sokkal késõbb egy Packers-touchdownt is eredményezett. Normál esetben egy ilyen tettet követõen egy játékos elnézést kér, de Suh próbálta magyarázni a magyarázhatatlant.

  „Amit tettem, azzal csak ki akartam kerülni a szituációból. Nem volt szándékomban senkit megrúgni, mint ahogy nem is rúgtam meg senkit. Csak kikeveredtem a helyzetbõl, és elsétáltam. Elnézést kérem a csapattársaimtól, a szurkolóktól és az edzõimtõl, amiért mindezt félreértették, és kizártak a meccsbõl” – érvelt érthetetlen módon Suh, aki még képes volt fokozni a mélypontot.

  „Egy ellenfél játékoson voltam, aki lehúzott, és így akart felállni a földrõl. Ezért látta mindenki azt, hogy lenyomom a sisakját. Amikor felkeltem, elvesztettem az egyensúlyomat. Persze egy csomó ember kitalálja ehhez a saját történetét, de tudom, mit tettem, és a vezetõk is látták, mit tettem” – magyarázkodott a védõ.

  „Azt értem, hogy ebben a világban az ilyen típusú játékosokra sokan figyelnek. De miért is veszélyeztetném magamat és a csapatomat? Nem teszek rossz dolgokat. Senkit nem akarok bántani. Ha valakit meg akarok ütni, az az irányító, ahogy tettem is a meccsen” – fejezte be mondandóját Suh.

  Bár sokan sokáig védték a játékost, mondván az hatalmas fizikuma révén tûnik úgy, mintha piszkos módon játszana, de most gyakorlatilag mindenkinél elszakadt a cérna. Nem volna meglepõ, ha Suh a súlyos sportszerûtlenségéért példás büntetést kapna, amely akár többmeccses eltiltás is lehet.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások