A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Heszperidák 970*250
Stihl 300*300

KÉSZÜL A VÁLTÁS?

Acapella 640×480

Nos, ennek némileg ellentmondó híreket lehet hallani az alakulat háza tájáról. Úgy tûnik, hogy csak egyfajta motivációs tréningrõl van szó, de a csapat legutóbbi tréningjén Mark Brunell, a Jets backup irányítója is kapott pár olyan snapet, ahol az elsõ csapat volt a pályán.

„Ismernek engem. Ha azt gondolom, hogy valami mûködik, akkor azon nem változtatok. Nem hinném, hogy ez most igazán számítana, de szerintem segíthet abban, hogy kihozza belõle az amúgy is benne rejlõ harci szellemet. Úgy tûnik, hogy mindez mûködik is” – értékelte Ryan az irányítók körüli helyzetet.

A nyáron Sanchez még úgy nyilatkozott, hogy õ küzdeni szeretne, és lehet, hogy a tréner is ezzel próbálja motiválni a fiatal irányítót. Tegyük hozzá, mindez nem egy õrült ötlet. Mint ahogy az sem volna õrült ötlet, ha kispadra küldené a játékost azt követõen, hogy immár hetek óta képtelen igazi vezérként vezetni a Jetset.

Ezzel együtt azonban még semmi sincs elveszve, és nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a Jets hátralévõ sorsolása igencsak kedvezõ. A Bills, a Redskins és a Chiefs következik, bár ha ezek közül valamelyiket nem tudná legyõzni a New York-i gárda, könnyen elképzelhetõ, hogy tényleg Brunell lesz a megoldás.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások