A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Becmol 970*250
 • acapella 300×300
 • TEBOW KRITIKUSA

  acapella 640×480

  A visszavonult játékosnak alapvetõen azzal volt baja, hogy a fiatal sztár a meccsek elõtt, alatt és után is állandóan imádkozik, és apróbb vallásos szertartásokat végez. Tebow nem igazán vette fel a kesztyût, mivel úgy gondolja, ez az õ belsõ ügye. „Ha megnõsültél, és van egy feleséged, és ha igazán szereted õt, az elég volna, ha csak azon a napon mondanád, hogy szeretlek, amikor elvetted? Vagy pedig minden egyes nap, amikor csak felébredsz és van rá lehetõséged? Én pontosan így érzek Jézus Krisztus iránt. Ez a legfontosabb dolog az életemben, így minden lehetséges alkalommal elmondom neki, hogy szeretem õt. Akkor is, ha a nemzeti tévécsatorna éppen engem vesz” – magyarázta a játékos.

  A két irányító alapvetõen egy kissé elbeszélt egymás mellett, hiszen Plummernek nem azzal volt baja, hogy Tebow szereti Jézust, hanem azzal, hogy a tévékamerák kereszttüzében is állandóan hozzá fohászkodik, és minden nyilvános szereplésében megemlíti a hitét. Plummer szerint teljesen rendben van, ha egy férfi állandóan közli a feleségével, hogy mennyire szereti, vagy éppen Jézusnak mondja ugyanezt. De az számára is furcsa volna, ha valaki minden interjúja során azzal kezdené, mennyire szereti a feleségét.

  „Én úgy tekintek rá mint egy kapcsolatra. Minden egyes alkalommal meg akarom adni neki a tiszteletet és a dicsõséget. És emellett a csapattársaimnak is mindig meg kívánom adni a tiszteletet és a dicsõséget. De az elsõ az életemben Jézus, a második a családom, majd azután jönnek a csapattársak. Tiszteletben tartom Jake álláspontját, és köszönöm neki, hogy gyõztesnek nevezett, de a mindig dicsérni fogom az Urat, mert õ sokat tett értem és valamennyiünkért a kereszten. Tényleg köszönöm a véleményét, és tiszteletben tartom, de az Úr megérdemli a tiszteletet és a dicsõséget” – nyilatkozta Tebow.

  Forrás: profootbaltalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások