A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Stihl 970*250
 • Becmol 300×300
 • HABKÖNNYÛ PATS-SIKER

  acapella 640×480

  A New England korábbi játékosa, aki Tom Brady sérülése idején vállára vette a Patriotsot, kézsérülése miatt idén már nem léphet pályára. Helyettese, Tyler Palko ezúttal nem volt képes megoldani a rá háruló feladatokat, de tegyük hozzá, kevés olyan irányító van a ligában, aki hatékonyan tudta volna menedzselni a meccset a Pats vendégeként. Az elsõ félidõ ezzel együtt meglehetõsen jól sikerült a Chiefs számára, hiszen csak egy touchdown különbségû hazai vezetést mutatott az eredményjelzõ. A vörös zónában gyengélkedtek a vendégek, amit jól mutat az általuk ebben a periódusban szerzett mindössze három pont is. Ugyanakkor a védelmük egészen szépen teljesített, Bradyt háromszor is sackelték.

  Aztán a folytatásban beindult a hazai gõzhenger, és eddigre már elfogyott a szufla a Chiefs védelmébõl. Rob Gronkowski újra villant, megszerezve ide tizedik hatpontos találatát, majd Julian Edelman 72 yardos punt return visszahordása is touchdownt eredményezett. A legvégén az újonc futó, Shane Vereen tette teljessé a foxboroughi ünnepet, élete elsõ találatával boldogítva a szurkolókat és önmagát.

  Tom Brady átlagos napot tudhatott magáénak, hiszen mindössze 234 yardig és két touchdownpasszig jutott. Vele szemben Palko 236 passzolt yardot jegyzett, de három interceptiont is összehozott. A védelmek tagjai közül a hazai oldalon Kyle Arrington érdemel említést, aki kétszer is megszerezte a vendégek irányítójának átadását.

  Gyõzelmével a Pats felzárkózott az AFC legjobbjai közé, ahol immár négyen állnak 7-3-as mérleggel. A Chiefs papírforma veresége pedig azt eredményezte, hogy a gárda lassan, de biztosan kezd elköszönni az idei rájátszástól.

  New England Patriots – Kansas City Chiefs 34-3 (0-3, 10-0, 17-0, 7-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások