A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
 • Linea 970*250
 • Roche 300*300
 • BORZALMAS IDÉNY

  Stihl 640*480

  Az ifjú karmester a saját bevallása szerint maga sem érti, mi is történik mostanság a Ramsnél. Azt követõen, hogy tegnap hazai pályán a Seahawks ellen 50 százalékos passzpontosság mellett 181 yardot jegyzett, valamint dobott egy touchdownpasszt és egy interceptiont, Bradford megosztotta érzéseit az újságírókkal.

  „Minden határon túl frusztrált vagyok. Sosem voltam még olyan csapat tagja, amely ilyen szituációban lett volna. Nagyon nem szeretem ezt a helyzetet. Remélem, karrier során többé nem lesz ilyenben részem. De egyet tudok, még hat meccs hátravan, és olyan keményen fogok dolgozni, amennyire csak tudok, hogy segíthessem a csapatomat. Nem fogom feladni” – nyilatkozta eltökélten Bradford.

  Az irányító számai egyébiránt romlottak tavalyhoz képest. A passzpontosságának százaléka és a ratingje is csökkent, és ha a tendencia nem változik, idén kevesebb yardot és touchdownt fog passzolni, mint tette azt tavaly. És még mondhatjuk, hogy a csapatépítés nem alakult rosszul, hiszen idény közben szerezték meg a Broncos elkapóját, Brandon Lloydot, aki vasárnap öt elkapásból 67 yardot és egy touchdownt szerzett.

  Bradford úgy véli, hogy St. Louisban minden személyi feltétel adott a továbblépéshez. „Van elég tehetségünk ahhoz, hogy pontokat érjünk el. Csak idõ kérdése, mikor jön ki belõlünk az eredmény” – mondta a játékos.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások