A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Újház 970*250
Acapella 300×30

FEHÉR HOLLÓ

acapella 640×480

A Panthers elkapója, Steve Smith éppen ugyanilyen átlaggal büszkélkedhet, és õk ketten vezetik az említett kategóriát az NFL-ben azok között, akik már legalább 20 elkapást jegyeztek. Nelson csapattársai úgy vélik, a Packers 87-ese is megérdemelné, hogy a legjobbak között említsék a nevét, de szerintük ez azért nem történt meg eddig, mert fehér a bõrszíne.

„Alulértékelik õt. De tegyük hozzá, ez csak az elõnyére válik. Higgyék el, egy csomó dolgot ki lehet abból hozni, hogy ránéznek, és azt hiszik, õ csak egy fehér srác, biztosan nem lehet olyan jó. Pedig õ pontosan olyan jó, és már sokszor bizonyított. Minden a belefektetett munka és idõ eredménye, nem csak a pályán való edzések, de az azon kívüli felkészülés is sokat tett hozzá a játékához” – értékelte csapattársát Greg Jennings, a Pack elkapója.

A héten egy rádióadásban Aaron Rodgers és Charles Woodson is hasonló véleményének adott hangot. „Beszéltem Wooddal a negyedik negyedben, és azt mondta, amikor kijössz a pályára, és meglátod, úgy gondolod, õ csak egy fehér elkapó. Õ nem lehet túl atletikus. De Jordy túlhaladta azokat a sztereotípiákat” – nyilatkozta a Green Bay irányítója.

Pedig Jordy Nelsont nem lehet nem komolyan venni, hiszen a veretlen Packers receivere idén 633 elkapott yarddal már hét touchdownt jegyzett.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások