A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Köki 970*250
 • Újház 300*300
 • TEBOW TIME

  Linea 640*480

  Gyakran hangzik el a kérdés a Broncos irányítója kapcsán, hogy válhat-e belõle NFL-szintû játékos valaha. Ezekben a hetekben azonban a Jets szurkolói is egyre inkább ezt a kérdést teszik fel saját maguknak Mark Sanchez kapcsán. Bár a Zöldek vezére 252 passzolt yardot jegyzett a Mile Highban, de ezúttal sem volt képes hatékonyan összefogni a Jets támadóegységét, egyetlen interceptionjét pedig a hazai corner, André Goodman váltotta touchdownra.

  Egy pontszegény elsõ félidõt követõen a vendégek voltak képesek ritmust váltani, és egy gólvonalközeli szituációban Bilal Powell próbálta begyömöszölni a játékszert a gólterületre, de azt Von Miller kiütötte a kezébõl. Ezzel együtt a New York-iak hatpontos találatnak örvendhettek, hiszen leggyorsabban saját falemberük, Matt Slauson eszmélt, és az end zone-ban rávetõdött a labdára.

  Tebow számára a találkozó utolsó hat percében adatott meg újra, hogy csodát hajtson végre, és a Broncos szurkolóinak nem is kellett csalatkozniuk benne. Az irányító a drive során többször is maga vállalt be futásokat, és a testi épségét nem kímélve hozta a szükséges yardokat. Egy perccel a meccs vége elõtt a hazaiak a Jets 20 yardosáról indíthatták a playt. Tebow meglátta a line of scrimmage-re felsorakozó vendégvédõk mellett a kínálkozó lehetõséget, és néhány másodperccel késõbb már robbant is a stadion.

  A hátralévõ idõben Sanchez csak a félpályáig tudta felvinni a Jetset, így Rex Ryan bosszúsan gratulálhatott a találkozó végén John Foxnak. A hazai gyõzelem azt jelenti, hogy mindkét együttes immár 5-5-tel áll, és amíg a Jets számára távolodik a playoff, addig a Denvernek még semmi sinics veszve.

  Denver Broncos – New York Jets 17-13 (3-0, 0-3, 7-7, 7-3)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások