A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
 • acapella 970×250
 • Linea 300*300
 • REJTÉLYES SÉRÜLÉS

  Becmol 640×480

  Andy Reid fõedzõt már ki is akasztották a sérülés idõpontjára vonatkozó kérdések. Hétfõn a tréner ugyanis már közölte a sajtó munkatársaival, hogy Vick a meccs második snapjénél kapta az ütést a bordájára, amelyet követõen egyébként semmi jelét nem adta annak, hogy fájdalmai lennének. Ellenben a találkozó végéhez közeledve az irányító egy alkalommal a földön maradt egy ütést követõen, és utána láthatóan nem érezte jól magát. É hogy miért fontos mindez?

  Vick philadelphiai karrierje leggyengébb összecsapását produkálta, amikor is mindössze 32,5-es ratinggel és 124 passzolt yarddal zárta a találkozót. Amennyiben elhitetik a közvéleménnyel, hogy a játékos rögtön a meccs elején már megsérült, de összeszorított fogakkal képes volt végig küzdeni, akkor hõst kreálnak Vickbõl. Ha viszont kiderülne, az irányító csak a találkozó legvégén kapta be a nagy ütést, az egészen más fénybe helyezné a történteket.

  Phillyben már amúgy is áll a bál, hiszen a bajnokság elõtt a Super Bowlba várt csapat csak szenved, és 3-6-os mérlegével gyakorlatilag már kiírta magát az idei rájátszásból. Tovább fokozta a feszültséget, hogy DeSean Jacksont csapaton belül eltiltották a Cards elleni meccstõl, mivel elkésett a special team egyik értekezletérõl. Minden bizonnyal jó okuk volt az elkapó és visszahordó egymeccses kispadra ültetésére, de bizonyosan az is közrejátszott a verdiktben, hogy az Eagles vezetõi úgy gondolták, Jackson nélkül is legyõzik a sivatagi gárdát.

  Nos, mint kiderült, nagyot tévedtek. Mint ahogy azt tették már sokszor ebben az idényben. Nem tudni, Andy Reid fõedzõnek még hány meccse maradt hátra.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások