A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
 • Stihl 970*250
 • Tesa 300*300
 • TAMPAI KÉRDÉSEK

  Perfect Look 640*480

  A tréner szerzõdése 2012-ig érvényes ugyan, de nem kizárt, hogy az idei szezon végén el lehetne õt úgy küldeni, hogy az nem vonna magával addicionális pénzügyi terheket. A csapatot birtokló Glazer család úgy nyilatkozott Morris kontraktusáról, hogy abban létezik egy olyan pont, amely lehetõséget ad az edzõ idény végi menesztésére. Ez némileg ellentmond annak az információnak, amely széles körben ismert, és amely szerint Morris szerzõdése 2012-ig érvényes.

  Nyilvánvaló, hogy a teljes igazság birtokában addig nem leszünk, amíg ténylegesen fel nem tárják a közvélemény elõtt a szerzõdés tartalmát. De még ha Morris kontraktusa csak a következõ idény végén is járna le, az idei szezon végeztével is lesznek megválaszolásra váró kérdések a Bucsnál. Ezek pedig magukban foglalhatják a szerzõdéshosszabbítást, az utolsó év esetleges kivásárlását, egyben a továbblépést, valamint a szerzõség lejártának kivárását, ami annyit tenne, hogy Morris az utolsó tampai évét egyfajta bábemberként tölthetné.

  Mindez azonban nagyban függ attól a hét meccstõl, ami ebben a szezonban még hátra maradt a Buccaneers számára. A gárda jelenleg 4-5-tel áll, de érdemes megjegyezni, hogy egymást követõen öt olyan együttessel meccseltek, akiknek legalább hat gyõzelmük van a tizedik játéknapot követõen. Ennek megfelelõen most az tûnik valószínûnek, hogy Morrisszal az évad végén vagy hosszabbítanak, vagy pedig megköszönik eddig munkáját, és elküldik. Ebbõl pedig következik, hogy két hónapon belül égetõ kérdésekre kell választ találni a floridai alakulatnál.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások