A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • hp970x250
 • Becmol 300×300
 • HOUSTON, BAJ VAN

  Oriol 640*480

  A karmester lábfeje a Bucs elleni meccs második negyedében sérült meg, és ugyan végigjátszotta a találkozót, de a második félidõben már csak három passzt vállalt be. Gary Kubiak fõedzõ hétfõn már úgy nyilatkozott, Schaub bokája meglehetõsen csúnyán néz ki, ami azt sejttette, a sérülése komoly lehet. Az irányító a következõ napokban több orvost is felkeres a pontos diagnózis felállítása érdekében, így a jövõ héten talán majd biztosat tudunk arról, vajon láthatjuk-e még idén a Houston játékosát.

  „Amikor ránézek, nagyon színes minden. Nagyon fáj és lüktet. De keresni fogjuk a lehetõségét a gyors gyógyulásnak, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mielõbb pontosan lássuk, mivel állunk szemben” – mondta Schaub, aki szerint a sérülés akkor történt, amikor egy QB-sneaket követõen a lába beszorul Albert Haynesworth, a Bucs defensive tackle-je alá.

  Kubiak azt ígérte, a klub a jövõ hétig eldönti, számítanak-e még Schaubra idén, vagy sérültlistára teszik az irányítót. A játékos úgy véli, nem jók az esélyei, de nagyon bízik abban, hogy találnak valamiféle gyógymódot, amely megadná neki a lehetõséget még az idei visszatérésre. „Nem vagyok az a fajta ember, aki könnyen feladja. De ez most nem néz jól ki, olyan a lábam, mint egy cipó” – szomorkodott Schaub.

  Forrás: nfl.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások