A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
alcor 970×550
 • Roche 970*250
 • Praktiker 300*300
 • ÜRES SZAVAK

  Vajdapapír 640*480

  A Green Bay az elsõ pillanattól kezdve magabiztosan kontrollálta találkozót, igazából halvány reménye sem volt velük szemben a Vikingsnak. Olyannyira, hogy a vendégek elsõ labdabirtoklását nem engedték first downra váltani, majd Randall Cobb, a Sajtfejûek újonca a lila-arany alakulat puntját 80 yardról vitte be a célterületre. Ez volt a jel a zöld-arany harcosoknak a csata megkezdésére, és innentõl kezdve tetszés szerint érték el pontjaikat a Lambeau Fielden összegyûlt szurkolóik nagy örömére.

  Christian Ponder ezúttal nem tudta áttörni a kõkemény hazai védelmet, amely tényleg úgy játszott, mint amely képes lehet a címvédésre. A támadósorban Adrian Petersonra hárultak a nagy dolgok, de a klasszis futó egyedül képtelen volt megbirkózni a feladattal. A Vikingek defensive endje, Jared Allen ismét összegyûjtötte a szokásos sackjét, de ezen kívül gyakorlatilag semmi jót nem lehet elmondani a vendégekrõl. Egyetlen touchdownjukat is minden bizonnyal csak annak köszönhették, hogy Cobb egy puntot elejtett, és azt a drive-ot a Pack vörös zónájából kezdhették meg a minnesotai legények.

  Hazai oldalon Aaron Rodgersre ezúttal is kevés volt a jelzõ. A Packers irányítója ismét csak néhány rossz dobást mutatott be, egyébként a coverage-ban lévõ csapattársait is rendre magabiztosan találta meg akár third downok során is. Átadásait most 10 elkapója között osztotta szét, közülük Jordy Nelson öt elkapásból két hatpontost jegyzett. A Green Bay védelmében Clay Matthews két sacket és egy forced fumble-t mutatott be, de az egység igazi királya ezen az estén is a veterán Charles Woodson volt. A cornerback egyszerûen elnyûhetetlenül játszott, a pálya minden szegletében megfordult, és útját fantasztikus szerelések és elütött labdák jelezték.

  A Packers immár 9-0-s mérleggel bír, de a wisconsiniak 19-0-s terveihez még további 10 egyre nehezebb találkozó megnyerésére volna szükség. Persze ezt a csapatot látva, ne zárjuk ki annak lehetõségét, hogy mindez összejöhet nekik.

  Green Bay Packers – Minnesota Vikings 45-7 (14-0, 3-0, 14-7, 14-0)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások