A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Becmol 970*250
Finn wellness 300×300

AZ IGAZ BARÁT

finn wellness 640*360

Az egykori védõ könnyes szemmel magyarázta el, hogy pontosan hogyan is történtek a dolgok körülötte. „A kodein volt az egyetlen barátom” – szomorkodott Jolly, akit eddig négy alkalommal tartóztattak le drogok illegális birtoklása miatt. Emellett az NFL az egész tavalyi évre felfüggesztette a játékjogát, de a helyzete továbbra is tisztázatlan. Az ex-játékos elmondta, hogy a liga büntetése csak tovább nehezítette a helyzetét, hiszen azzal, hogy elvették tõle a kedvenc játékát, csak a depresszió mélyebb bugyraiba taszították. És ezzel egyidejûleg egyre nagyobb adagban szedte a kodeint.

„Minden alkalommal, amikor arra gondolok, hogy a meccsek közelednek, a kodein az egyetlen dolog, amivel képes vagyok átvészelni a napot. Borzalmasan fáj ez az egész” – tette hozzá. Az eset furcsaságára Aaron Rodgers, a Packers irányítója is felhívta a figyelmet, aki elmondta, a liga korántsem biztos, hogy jól alkalmazta a büntetést ebben az esetben, hiszen azzal elvették Jolly kereseti lehetõségét, egyben még nehezebbé tették az életét.

A hírek szerint egyébként az ex-védõ szülei is drogfüggõk voltak, és az édesanyja elmondása szerint nála használt a rehabilitáció. Az aggódó anya hozzátette, a fia gyógyulásáért is mindent meg fognak tenni. Ezzel együtt Jolly törvényes helyzete, valamint a futballjövõje továbbra is kérdéses, bár õ személy szerint vissza szeretne térni az NFL-be. „A futball elvesztése olyan számomra, mintha egy szerettemet veszíteném el. Vagy inkább egyszerre több szerettemet” – érvelt Jolly.

Forrás: profootballtalk.com

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások