A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
újház 970×550
 • M-gel 970-250
 • Roche 300*300
 • VÉRZÕ OROSZLÁNOK

  M-gel 640*480

  A wild card miatt igencsak fontos találkozót rendeztek a Soldier Fielden, és azt hittük, nagy rangadó kerekedhet belõle. A hazaiak azonban a meccs elején lerendezték a komolyabb dolgokat, és a második negyed közepére felépített 20-0-s elõnyüket követõen már csak arra ügyeltek, hogy kellõen távol tartsák maguktól a Detroitot. Bár a félidõre 14 pontra csökkent a vendégek hátránya, a folytatásban Matthews Stafford két interceptionjét is hatpontos találatra vitték vissza a hazaiak, végképp demoralizálva a fiatal Lionst. Ugyan az összecsapás végén Tony Scheffler révén õk is szereztek touchdownt, de ez csak enyhe gyógyír volt a korábban szerzett sebekre.

  Ezen a találkozón nem mûködött a Stafford-Calvin Johnson tandem, és a Lions elkapója ugyan 81 elkapott yardig jutott, de rendszerint nagyon komoly õrizetet kapott. Meghatározta a meccs alakulását a vendégek elsõ negyedbeli két fumble-je, amikor Johnson mellett Nate Burleson is eladta egyszer a játékszert. A vendégek a nagy verés ellenére majdnem kétszer annyi yardot gyûjtöttek össze, mint a hazaiak, de az összesen négy interceptionig jutó Stafford hibáit csúnyán megbüntette a Bears secondaryje. Jay Cutlernek nem is volt szüksége arra, hogy óriási statisztikákat építsen, az általa összehozott 123 yard bõségesen elég volt a találkozó megfelelõ menedzselésére.

  Chicago Bears – Detroit Lions 37-13 (10-0, 10-6, 17-0, 0-7)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások