A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
 • Heszperidák 970*250
 • Újház 300*300
 • NEW YORK ELESETT

  Praktiker 640*480

  Rex Ryanék egy ideje már sokat polemizáltak azon, hogy a Jetsnek végre meg kell nyernie a csoportját, és ezzel hazai közönség elõtt is játszhatnának a playoffban. Úgy tûnik, a sztori azonban idén is hasonló lesz az elmúlt évek történéseihez, hiszen a divízióban a Jets komoly hátrányba került a Patstõl elszenvedett sima vereségével. Bár az elmúlt két fordulóban összegyûjtött zakók miatt sokan hajlamosak voltak leírni a New Englandet, Tom Bradyék poraikból támadtak fel, és az egész találkozót kontrollálva, a második félidõben pedig óriási fölényben játszva visszaverték a pozíciójukra irányuló támadásokat.

  Bár a Jets a félidõre elõnnyel vonulhatott volna, de Mark Sanchez buta idõkérése végül adott elég lehetõséget a vendégeknek egy utolsó támadásra, amit Brady nem szokott kihasználatlanul hagyni. Bár Plaxico Burress ezúttal is eredményes volt, touchdownján kívül sok jó nem lehet elmondani hazai szemszögbõl a második harminc percrõl, amikor Ron Gronkowski ellenállhatatlan játékával a Pats egyszerûen lesöpörte a pályáról nagyravágyó vetélytársát. Brady ismét régi önmagát mutatta, 329 passzolt yardja és három touchdownátadása lerendezte a komoly kérdéseket. Mark Sanchez vele szemben ismét sokat bizonytalankodott, és ugyan õ is 300 yard fölé jutott a passzok során, de két interceptionjét nem bírta el a hazai csapat.

  New York Jets – New England Patriots 16-37 (0-6, 9-7, 0-10, 7-14)

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások