A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
 • Stihl 970*250
 • EfEf 300*300
 • ITT AZ IDÕ

  Újház 640*480

  A Lions jelenleg 6-2-re áll, ami mindenképpen azt mutatja, a csapat jó úton halad, de a sikerekbõl eddig alig tudta kivenni részét a fiatal védõ. Ezzel együtt vele kapcsolatban is igen sokat remélnek a detroiti trénerek. „Most már olyan egészséges, mint az edzõtáborban. Nagyon várjuk, hogy igazán nagy dolgokat lássunk tõle” – nyilatkozta Jim Schwartz, a gárda vezetõedzõje.

  Gunther Cunningham, a Lions védelmi koordinátora egyenesen el volt ájulva attól, amit Fairley az edzéseken produkált a héten. „Csütörtökön olyan csinált, amit utána minden edzõnek megmutattam videón. Az akció mindenen túlment, amit csak valaha láttam egy tackle-tõl. Gyorsabb, mint Suh. Nem tudom, ezt tudták-e” – örömködött a tréner.

  Minden jel arra mutat, hogy a Detroit a szezon második felében igen komolyan számít a defensive tackle szolgálataira. Fairley eddig csak három találkozón kapott lehetõséget a lábsérülése miatt, de jó hír a futball szerelmeseinek, hogy egy újabb ifjú tehetség kaphat bizonyítási lehetõséget a következõ hetekben.

  Forrás: profootballtalk.com

  Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
  Cookie beállítások