• acapella 970×250
 • acapella 300×300
 • AGGODALOMRA SEMMI OK

  Újház 640*480

  Mondta ezt annak ellenére, hogy a játékos és a klub közötti tárgyalások semmit nem haladtak az elmúlt idõben. Pedig a felek már a szezon elején is egyeztettek a feltételeikrõl, de immár hetek óta semmi közeledést nem lehetett felfedezni az álláspontjaikat illetõen. Payton ezzel együtt magabiztosan jelentette ki, elképzelhetetlennek tartja azt, hogy ne Brees legyen a csapat kezdõ irányítója 2012-ben. Ha hozzátesszük, hogy a tréner nemrégiben írta alá a saját hosszabbítását, nincs okunk kételkedni a szavaiban.

  A legnagyobb kérdés azonban továbbra is az marad, mindez hogyan valósul meg. Nyilván a franchise tag is használható volna ebben az esetben, de nem egyértelmû, Brees erre hogyan reagálna. Ekkor ugyanis a karmester egy egyéves tender és a holdout között választhatna. Mint más franchise játékosok, õ is megtehetné, hogy csak a szezonnyitó elõtt jelenik meg New Orleansban, és úgy is felmarkolhatná az egész éves jövedelmét.

  Brees azonban nem olyan típusú játékos, aki ilyet tenne. Hacsak nem jutna el arra a pontra, hogy kérje az elcserélést, õ a felkészülést a csapattársaival szeretné végigcsinálni, így az egyetlen reális opció részérõl a játék volna. Nyilvánvalóan ez az egész egyelõre csak feltételezés, de amennyiben a felek nem lesznek képesek összehozni a megállapodást, akkor bizonyos kérdések felmerülnek majd New Orleansban a következõ holtszezon során.

  Forrás: profootballtalk.com

  %d blogger ezt szereti: